06-38535907 Info@palscs.nl

Pals Cleaning Services

Met een breed gamma aan diensten willen wij niet alleen een schoonmaakservice van topkwaliteit bieden maar ook een open bedrijfscultuur die zorgt voor tevreden, gemotiveerde medewerkers. Heldere communicatie richting de klant. Meedenken aan vernieuwende oplossingen voor morgen. En dat allemaal met zorg voor mens en milieu… De beste service bieden, met een extra glanslaagje. Dát is onze passie.

Chris Pals
Directeur

 

Book NowView Services
Z
Glasbewassing
Schoonmaak
Overige Diensten

Glasbewassing tot op grote hoogte

Door Multi-Clean is geen raam buiten bereik! Met behulp van een hoogwerker of een gevelinstallatie kunnen alle ramen, op (grote) hoogte, probleemloos en streeploos worden gewassen. Al onze glazenwassers zijn SVS gediplomeerd om glasbewassing ook op hoogtes boven 10 meter te mogen uit voeren.

Onze Diensten

R

Reguliere Schoonmaak

  • Pals Cleaningservices verzorgt uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden. Van de dagelijkse schoonmaak van kantoren tot specialistisch werk zoals dieptereiniging en alles daartussenin.
R

Gevel- en glasreiniging

  • Schone ramen, kozijnen en gevels maken het verschil in de uitstraling van een gebouw. Daarnaast behoort ook het reinigen van zonnepanelen tot onze dienstverlening. Ook genieten van een glashelder uitzicht? Schakel onze professionals in!
R

Specialistische Reiniging

  • Trespa reiniging, kunstofkozijnen en rolluiken, vloeren parkeergarages. 
R

Huismeesterdienst en verhuizingen

  • Met onze huismeesterdienst kunnen kleine storingen en mankementen in uw pand snel worden verholpen. Ook bieden we hulp bij een verhuizing — groot of klein!
    Tevens kunnen wij ook groenaanslag en onkruid verwijderen.

Contact

4 + 2 =